Οι επίσημες ράβδοι του Χάρι Πότερ

Lumos , Alohomora , Wingardium Leviosa ή Expecto Patronum είναι ψάλματα που δεν θα κρατηθούν μυστικά από εσάς χάρη σε αυτές τις ράβδους του Χάρι Πότερ . Εάν δεν ξέρετε τι να κάνετε ενώ περιμένετε να φτάσει η επιστολή σας στο Hogwarts, εξασκηθείτε στα πιο γνωστά ξόρκια του μαγικού κόσμου με το ραβδί του Χάρι Πότερ, του Ερμιόνη, του Ρον, του Καθηγητή Snape και ακόμη και του Βόλντεμορ.

Στη Funidelia έχουμε όλα τα συρματόσχοινα Harry Potter και Fantastic Beasts, ώστε να μπορείτε να τα προσθέσετε στη συλλογή σας για να ολοκληρώσετε τη φορεσιά του Χάρι Πότερ . Δεν θα υπάρχει ένας τρομακτικός μάγος που να μπορεί να σας αντισταθεί με τη μία και μόνο παλιά ραβδία . Με το ραβδί της Ερμιόνης θα είσαι σούπερ σταρ στην προφορά του Wingardium Leviosa . Και αν, όπως και εμείς, είστε γενναίοι και πιστεύετε ότι φοβούμενοι ένα όνομα αυξάνει μόνο το φόβο εκείνου που ονομάζεται με αυτό το όνομα, αρπάξτε το ραβδί του Βόλντεμορ και δείξτε σε όλους ότι μπορείτε να είστε ένας από τους πιο ισχυρούς μάγους από τον μαγικό κόσμο χωρίς " πυροδοτείται".

Έχουμε ένα ευρύ φάσμα των επίσημων δώρων του Χάρι Πότερ και των εμπορευμάτων που είναι ευχάριστο για κάθε potterhead . Από τα χνουδωτά του Γκρύφιντορ, του Σλύτεριν ... σε όλα τα χέρια του Χάρι Πότερ. Συμπεριλαμβανομένου επίσης φωτίζει τις ράβδους του Χάρι Πότερ, έτσι ώστε τα ξόρκια σας να βγαίνουν πάντα σωστά και έτσι κανείς να μην σκέφτεται ότι είστε μόνο ένας μούλκα .

Μην αφήνετε κανέναν να σας μιλήσει με το Confundus ! Αγοράστε το ραβδί του Χάρι Πότερ ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτήρα που σας αρέσει περισσότερο!

https://www.funidelia.gr/cart
Ταξινόμηση κατά:
Se han encontrado X productos 1: 8 προϊόντα που βρέθηκαν
Filtrar por:
η αναζήτησή σας:
    Top