Σταχτοπούτα Στολές

Αν δεν μπορείτε να βρείτε το κοστούμι που θέλετε, μην ανησυχείτε ... Η Funidelia είναι ευτυχής να είναι η κόμμα σας νεράιδα και να σας βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια κοστούμια Σταχτοπούτας !

Ζητήστε από τους ιππείς να ετοιμάσουν τη μεταφορά, γιατί μόλις βάζετε το κοστούμι Σταχτοπούτας σας, ξεκινάει η ξεχωριστή σας νύχτα! Ακόμα και η μητέρα σας δεν θα σας κρατήσει στο σπίτι όταν βλέπει πόσο όμορφη είστε στο κοστούμι της Disney Princess από την ταινία Cindirella.

Η φορεσιά της Disney classic Cinderella διαθέτει ένα όμορφο, γαλάζιο φόρεμα με μια πλήρη στρογγυλή φούστα. Απλά προσθέστε μια ξανθιά περούκα και μια ταιριαστή κορδέλα μαλλιών και choker. Θυμηθείτε ότι αυτή η φορεσιά Disney δεν θα ήταν πλήρης χωρίς κάποιες γυάλινες παντόφλες, αλλά προσέξτε να μην τις χάσετε!

Για μια τέλεια ζευγάρια κοστούμι, ντύνονται ως Σταχτοπούτα και Πρίγκιπας Charming, ή ακόμα και Σταυροδρόμια Σταυροφόρων. Αν ψάχνετε για κοστούμια κοριτσιών , έχουμε επίσης μίνι εκδόσεις της εκπληκτικής φορεσιάς της Σταχτοπούτας, για κορίτσια και μωρά.

Δώστε προσοχή στο ρολόι, θα πρέπει να είστε στο σπίτι πριν από τα μεσάνυχτα!

https://www.funidelia.gr/cart
Ταξινόμηση κατά
- : 16 Βρέθηκαν ΧΧΧ προϊόντα
Φιλτράρισμα με βάση:
Η αναζήτησή σας:
    Top