Ανδρικά κοστούμια

Κουρασμένος από τις πριγκίπισσες πάντα να πάρει όλη την προσοχή; Πιστεύεις ότι οι μάγισσες και οι μάγισσες είναι πολύ παρεξηγημένες; Αν ψάχνετε για το τέλειο γυναικείο κοστούμι αποκριών ή το Καρναβάλι ... μην πάτε χωρίς την ανδρική σας φορεσιά .

Είναι ο κακοποιός της ιστορίας, η κακή μάγισσα που θέλει να απομακρύνει την Sleeping Beauty ... αλλά και τη νεράιδα που θέλει να σώσει και να προστατεύσει τη μαγεία του δάσους που καλεί στο σπίτι. Αποκτήστε τον καλύτερο φίλο σας να φορέσει ένα φόρεμα Sleeping Beauty στο επόμενο πάρτι και θα κάνετε τις διακρίσεις στην ανδρική σας φορεσιά, θα είστε το καλύτερο ντυμένο ζευγάρι στο επόμενο πάρτι αποκριών !

Η ανδρική φορεσιά είναι μια μεγάλη επιλογή που ποτέ δεν απογοητεύει στο Halloween. Κάντε το βλέμμα ακόμα πιο γκροτέσκο και κακόβουλο με κάποιο πορφυρό και πράσινο μακιγιάζ και φοβίστε όλους να σκεφτούν ότι είστε πραγματικά η Βασίλισσα του Σκότους.

Αν νομίζετε ότι τα κοστούμια Disney Princess και Prince είναι τόσο αδιάφορα, επιλέξτε ένα από τα επίσημα κοστούμια Disney από την ταινία Maleficent!

https://www.funidelia.gr/cart
Ταξινόμηση κατά:
Se han encontrado X productos 1: 10 προϊόντα που βρέθηκαν
Filtrar por:
η αναζήτησή σας:
    Top