Βαϊάνα Στολές

Φόρεμα ως η νέα πριγκίπισσα Moana της Disney με αυτά τα νέα πολυνησιακά στυλ Moana κοστούμια .

Στην ταινία Disney, η Moana είναι η γενναία 16χρονη κόρη του αρχηγού φυλής (Tui) που ζει στα εκπληκτικά και άγρια νησιά του αρχαίου Νοτίου Ειρηνικού (Ωκεανία). Αν και ο πατέρας της την απαγορεύει να πλεύσει σε βαθιά νερά, η περιέργεια της Moana την κάνει να πηγαίνει στην τεράστια έκταση του ωκεανού για να ζήσει συναρπαστικές περιπέτειες με τον χοίρο Pua και τον αστείο κόκορα Heihei. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της συναντάει τον ημίθεο Maui, ο οποίος με το ισχυρό του μαγικό άγκιστρο βοηθάει το πρόσωπό του τα πλάσματα της θάλασσας από την αρχαία λαογραφία.

Το κοστούμι Moana περιλαμβάνει μια κορυφή σε πορτοκαλί και κόκκινο χρώμα με φυλές εκτυπώσεις, μαζί με μια φούστα άχυρο με πολυνησιακό στυλ ύφασμα σε λευκό, κρέμα και ανοιχτό καφέ. Η Moana αγαπά επίσης να φορέσει τα υπέροχα μπορντούρα της, τα οποία κοσμεί με ένα πολύχρωμο λουλούδι.

Στη Funidelia θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από κοστούμια Moana και Maui για παιδιά με τα οποία οι νεώτεροι μπορούν να παίξουν και να αναπτύξουν τη φαντασία τους.

Αν θέλετε να χτυπήσετε ένα από τα πιο επιθυμητά δώρα μεταξύ των νέων, μη διστάσετε να αγοράσετε τώρα το φανταχτερό φόρεμα της Disney Moana και μην σταματήσετε την περιπέτεια!

https://www.funidelia.gr/cart
Ταξινόμηση κατά
- : 4 Βρέθηκαν ΧΧΧ προϊόντα
Φιλτράρισμα με βάση:
Η αναζήτησή σας:
    Top