Κρουέλα Ντε Βιλ Στολές

Κακό, πραγματικά κακό, αλλά με στυλ και γούνινα παλτά. Εάν είστε ο εφιάλτης των κουταβιών, επιταχύνετε με τα κοστούμια Cruella De Vil .

Τα γούνινα παλτά, το μακρύ τσιγάρο και τα μαύρα και άσπρα μαλλιά της, την δίνουν μακριά. Η Cruella de Vil είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης των Δαλματιών και ένας από τους πιο τρομερούς χαρακτήρες από όλες τις ιστορίες.

Μια πολύ πλούσια και εξαιρετικά λεπτή γυναίκα τόσο στερεωμένη στα ρούχα γούνας. Μαζί με τους 101 Δαλματικούς, η Cruella de Vil είναι ο πρωταγωνιστής και κακοποιός του κλασικού μυθιστορήματος του Dodie Smith.

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία κοστουμιών Cruella de Vil στον κατάλογό μας, με τους οποίους θα είστε το πιο φανταστικό (και διαστρεβλωμένο) του κόμματος. Αν προτιμάτε να φτιάξετε ένα φανταχτερό φόρεμα σπιτικό Cruella de Vil (αλλά χωρίς ζωικό δέρμα, παρακαλώ), μπορείτε να το ολοκληρώσετε με μια μαύρη περούκα ή κάποια άλλα αξεσουάρ που βελτιώνουν την εμφάνιση. Έχουμε κοστούμια για όλους, με σέξι εκδόσεις και επίσης Disney Cruella de Vil μεταμφιέζεται με βάση την έκδοση της Disney (με λευκό παλτό, κόκκινα γάντια και μαύρο σφιχτό φόρεμα) ή με βάση τη λαϊκή ιστορία.

Απολαύστε μια διεστραμμένη νύχτα με μοναδική εμφάνιση. Τα κοστούμια Cruella de Vil για ενήλικες είναι η ιδανική ιδέα για το Καρναβάλι, ένα φανταχτερό πάρτι φόρεμα ή ακόμα και αποκριές.

https://www.funidelia.gr/cart
Ταξινόμηση κατά
- : 3 Βρέθηκαν ΧΧΧ προϊόντα
Φιλτράρισμα με βάση:
Η αναζήτησή σας:
    Top