Μπέλλα Στολές

Ανακαλύψτε τα κοστούμια Belle , την πριγκίπισσα της κλασικής ομορφιάς ομορφιάς και του θηρίου, με τον οποίο θα κατακτήσει την καρδιά οποιουδήποτε θηρίου :)

Το να αγαπάς ένα θηρίο και να το αγαπάς πέρα από τη φυσική του όψη δεν είναι κάτι που ο καθένας είναι πρόθυμος να κάνει. Μόνο οι άνθρωποι με μεγάλη καρδιά είναι ικανοί να αγαπούν τις προκαταλήψεις και τις εμφανίσεις. Και έτσι είναι ο Belle, ο βασικός χαρακτήρας Beauty and the Beast, μια ταινία που η Disney έφτιαξε στον κινηματογράφο καθιστώντας την κλασική.

Για να κάνετε το Ζευγάρι ερωτευμένο, εκτός από το ότι είναι καθαρό άτομο, θα πρέπει να μοιάζετε με μια αυθεντική πριγκίπισσα. Για αυτό, έχουμε τα κοστούμια Belle που χρειάζεστε. Στη Funidelia θα βρείτε τα κοστούμια Disney Princess Belle (από την ταινία της Disney) τόσο για ενήλικες και παιδιά όσο και φορέματα με βάση τη δημοφιλή ιστορία του Villeneuve.

Μπορείτε να πάρετε το φόρεμα Bella για κορίτσια ή γυναίκες και να κατακτήσει οποιαδήποτε καρδιά. Αν είναι τα γενέθλια του μικρού σας κοριτσιού, μπορείτε επίσης να την εκπλήξετε με ένα επίσημο πάρτι κοστουμιών της Disney με τους αγαπημένους της χαρακτήρες.

https://www.funidelia.gr/cart
Ταξινόμηση κατά
- : 12 Βρέθηκαν ΧΧΧ προϊόντα
Φιλτράρισμα με βάση:
Η αναζήτησή σας:
    Top