Όλαφ Στολές

Προσπαθήστε να μην λιώσει και να απολαύσετε τις περιπέτειες στο Ice Kingdom μαζί με την Άννα και την Έλσα. Αποκτήστε τα καλύτερα κοστούμια Olaf και την πιο cool διακόσμηση για το πάρτι γενεθλίων σας, για να γιορτάσετε το Καρναβάλι ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.

Ο Olaf είναι ο πιο όμορφος χιονάνθρωπος στον κόσμο, ένας από τους κύριους χαρακτήρες της ταινίας Disney, Frozen. Οι εξουσίες της Elsa καθιστούν δυνατή την ύπαρξή του και το αγαπάμε.

Τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες μπορούν να γίνουν αυτό το παγωμένο χιονάνθρωπο χάρη σε αυτά τα κοστούμια Olaf που θα τα μετατρέψουν σε αυτό το αξιολάτρευτο χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων. Επίσης, στη Funidelia θα βρείτε επίσης διακόσμηση για πάρτι γενεθλίων όπως προσκλήσεις, πιάτα, γυαλιά, γιρλάντες, πινάτες, χαρτοπετσέτες και όλα τα είδη διασκέδασης αξεσουάρ Olaf που θα σας κάνουν να θέλετε να είστε περιτριγυρισμένοι από χιόνι.

Οι υπόλοιποι επισκέπτες μπορούν να έρθουν ντυμένοι με άλλα κοστούμια παγωμένων χαρακτήρων από την ταινία της Disney όπως η Elsa ή η Anna, για παράδειγμα. Αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι ένα κόμμα Olaf και πρέπει να είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής!

https://www.funidelia.gr/cart
Ταξινόμηση κατά
- : 1 Βρέθηκαν ΧΧΧ προϊόντα
Φιλτράρισμα με βάση:
Η αναζήτησή σας:
    Top